Arama

İsrail'in savaş sonrası planı, İsrail'e destek veren müslüman ülkeleri ortaya çıkardı

Hamas ile geçici ateşkesin sona ermesiyle saldırılarına yeniden başlayan Katil İsrail Devleti'nin savaş sonrası planı da basına sızdı. İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın hazırladığı plana göre Gazze'de yönetim BAE, Suudi Arabistan ve Mısır arasında paylaştırılacak.

19/12/2023 16:40 | Son Güncelleme : 27/04/2024 10:17 | Iğdır Gündem


İsrail'in savaş sonrası planı, İsrail'e destek veren müslüman ülkeleri ortaya çıkardı

Katil İsrail Devleti'nin Dışişleri tarafından hazırlanan savaş sonrası plana göre Katil İsrail Gazze'de yönetimi BAE, Suudi Arabistan ve Mısır arasında paylaştıracak.

İsrail basınında çıkan haberlere göre, İsrail dışişleri bakanlığı, Gazze için, kuşatma altındaki bölgede İsrail kontrolündeki "tampon bölgeleri" ve Gazze'nin Mısır sınırında İsrail'in daha fazla gözetimini içeren bir "savaş sonrası" plan hazırlamıştı. Basında çıkan haberlere göre, İsrail dışişleri bakanı Eli Cohen'in talimatıyla hazırlanan plan İsrail kabinesi tarafından tartışmaya sunulacak.

Plana göre, Biden yönetiminin temel talebi olan kuşatma altındaki bölgeyi yöneten Filistin Yönetimi'ne herhangi bir atıfta bulunulmuyor ve Mısır, Suudi Arabistan ve BAE'nin savaşın harap ettiği bölgedeki sivil işleri yönetmesi için bir yol haritası çiziliyor.

 

Kaynak: sondakika.com

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yahudileri ölüm korkusu sardı

Yahudileri ölüm korkusu sardı

Savaşın başladığı 7 Ekim'den bu yana 370 bin yahudi israili terk etti. israilin sonunu görenler yavaş yavaş kaçmaya başladı

4 ay önce
'Miras' yalanıyla 1 milyar 650 milyonluk vurgun

'Miras' yalanıyla 1 milyar 650 milyonluk vurgun

Banka hesabındaki 1 milyar 650 milyon dolar tutarındaki miras kalan parasını, Türkiye’ye yabancı yatırımcı getirmesi halinde yüklü miktardaki vergi ve harçlardan muaf tutularak alabilecekleri yalanıyla kandırdıkları 23 kişiyi, 23 milyon euro dolandıran 18 sanık hakkında mütalaa açıklandı. 6 sanık için 230’ar yıla kadar hapis cezası istendi.

4 ay önce
Katil İsrail, Filistin'de katliam yapıyor

Katil İsrail, Filistin'de katliam yapıyor

Katil İsrail'in 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de, öldürülenlerin sayısı 18 bin 412'ye yükseldi.

4 ay önce